Informatie/FAQ's

Locatie Lyceumstraat
Lyceumstraat 36
7572 CR Oldenzaal
T 0541-512066
KVK 41027871
BTW NL002930547B01

 

De reünie wordt gehouden op zaterdag 21 september 2013 op het schoolterrein van het Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat te Oldenzaal. De reünie wordt gehouden voor alle oud-leerlingen en oud-docenten van het Twents Carmellyceum en Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat.

Het is een unieke kans om oud-klasgenoten en vrienden van vroeger weer een keer te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje gezellig bijkletsen. De muziek zal onder andere worden verzorgd door oude schoolbandjes en een rondleiding door de school behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de reünie loopt er een fotograaf rond, het is dus mogelijk om met oud-klasgenoten op de foto te gaan.

Op zaterdag 21 september 2013 staan de deuren vanaf 15.00 uur voor je open.

Zet de datum van de reünie alvast in je agenda!

*****************************************************************************
Programma
15:00 - Opening door Directeur Jacqueline Huijsmans en voorzitter reüniecommissie Louis Koopman
15:00 - 22:00 Doorlopende film in collegezaal
16:00 - Boekpresentatie boek ‘Tumult op een brave school’
 
Muziekprogramma buitenpodium:
15:15 - Big Band Carmel 
16:00 - Cool Cabbage Orchestra
17:30 - StroatEnsemble
20:15 - Dokter en de Heer
 
Muziekprogramma Kantine:
(Afgewisseld met DJ Theo Scholten Lubberink)
15:00 - Revo
16:00 - The Kangaroos
17:00 - Meltdown
18:00 - The Moon/Devils Fire
20:00 - Carmel Band 
*******************************************************************************

Parkeren tijdens de reünie

 

Tijdens de reünie zijn de Lyceumstraat en Titus Brandsmastraat afgesloten voor autoverkeer. Reünisten op de fiets kunnen hun rijwiel parkeren in de tuin voor de hoofdingang van de school aan de Lyceumstraat.

Veel bedrijven aan de Eektestraat en Industriestraat hebben hun parkeerterrein deze zaterdag te beschikking gesteld. De grootste parkeerplaats dicht bij de school op het terrein van Webprint (Beijer) aan de Textielstraat zal om 22.00 uur worden afgesloten. Auto's die daar geparkeerd staan moeten dus voor die tijd weer weg zijn.

Plattegrond van de reünie

Veel gestelde vragen (FAQ)

Waar en wanneer is de reünie?

De reünie vindt plaats op 21 september 2013 van 15:00 tot 22:00 op het Twents Carmelcollege, locatie Lyceumstraat, te Oldenzaal.

 

Wie kan zich aanmelden voor de reünie?

De reünie wordt gehouden voor alle oud-leerlingen, oud-docenten en huidige docenten  van het Twents Carmellyceum en Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat.

Let op: de reünie is dus niet bedoeld voor oud leerlingen van de Plechelmusmavo, Thijcollege en Marcelinuscollege/Potskampstraat.

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de reunie?

Oud- leerlingen kunnen zich aanmelden via deze website.

Oud-docenten krijgen een persoonlijke uitnodiging thuisgestuurd. Als je bent verhuisd, kun je via de knop contact op deze website jouw nieuwe adres doorgeven.

 

Kan ik mij ook aanmelden vanuit het buitenland?

Je kunt je vanuit het buitenland aanmelden met de 2 letters van de landcode als eerst, daarna een streepje en daarna de cijfers. Bijv bij Duitsland: DE-123456Daarna kun je kiezen bij betaling voor banktransfer. Dit werkt nl ook vanuit het buitenland.

 

Ik heb op Facebook al aangegeven dat ik kom, moet ik mij dan nog een keer aanmelden?

Ja. Aanmelden via Facebook is niet mogelijk. Opgeven kan alleen via deze website.

 

Ik heb mij via de website aangemeld voor de reünie en betaald. Hoe krijg ik mijn toegangsbewijs?

Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsemail van jouw aanmelding. Twee weken voor aanvang van de reünie ontvang je per email een pdf wat jouw aanmeldingsbewijs is. Deze moet je uitprinten en meenemen naar de reünie.

 

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

De reüniecommissie gaat zorgvuldig om met jouw gegevens. Jouw naam en examenjaar/laatste jaar school zullen alleen worden getoond als je daarvoor het betreffende vakje hebt aangevinkt. Jouw e-mailadres zal alleen worden opgenomen in de mailinglist als je dit hebt aangevinkt. Als je dit niet hebt aangevinkt, zal jouw e-mailadres alleen gebruikt worden voor het versturen van het officiële aanmeldingsbewijs. Jouw gegevens worden niet verstrekt aan derden.

 

Ik wil graag contact opnemen met een oud-klasgenoot van mij, zouden jullie mij zijn of haar contactgegevens toe willen sturen?

Nee. Wij gaan integer om met de gegevens van onze deelnemers en geven geen contactgegevens af aan derden.

 

Ik heb mooi beeldmateriaal maar dit is te groot om via de email te sturen. Hoe kan ik dit bij jullie krijgen?

Al het beeldmateriaal welke betrekking heeft op de reünie is bij ons welkom. Heb je grote bestanden die je ons toe wilt sturen, neem dan contact met ons op. Wij zullen je instructies geven hoe je deze bestanden via het internet naar ons toe kan zenden.

 

Ik heb een vraag die hierboven niet bijstaat, wat nu?

Kijk op de website onder het kopje contact en stuur ons een email met je vraag. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.