Nieuws

Locatie Lyceumstraat
Lyceumstraat 36
7572 CR Oldenzaal
T 0541-512066
KVK 41027871
BTW NL002930547B01

 

Alle foto's van de reünie gratis beschikbaar

Dank zij de inspanning van onze Carmelfotografen Gert Schoeman en Fabian van Houwelingen hebben we de beschikking gekregen over alle gemaakte foto's tijdens de reünie.

De foto's zijn te bekijken en gratis te downloaden via deze link: http://www.mijnalbum.nl/Album=NL3YRILR

Nadat je op zeer eenvoudige wijze bent aangemeld kun je foto's in hoge resolutie downloaden.

Gert en Fabian, hartelijk bedankt voor deze geweldige service!

Op weg naar de reünie

Cartoon: Eddy Loohuis

Aanmelden kan nog steeds!

Voor de vroege aanmelders zijn de toegangsbewijzen al verzonden, maar digitaal aanmelden kan nog steeds.
Alle reünisten die met iDeal betaald hebben krijgen hun toegangsbewijs binnen een uur na aanmelding per mail. De bijlage van de mail bestaat uit een PDF-bestand dat kan worden uitgeprint. Op het toegangsbewijs staat een barcode waardoor een snelle doorstroom van de reünisten kan worden gerealiseerd.
Het is dus zaak om de geprinte versie van deze PDF mee te nemen naar de reünie.
Mocht u deze mail niet hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@carmelreunie.nl
Een oorzaak van het niet ontvangen kan zijn dat uw mailbox vol zit.
 

Carmelkoor van Geert Christenhusz repeteert

Een verzameling oud-leerlingen en oud-docenten repeteerde vanmiddag bij Ter Stege voor het optreden tijdens de reünie. Onder leiding van musicus en dirigent Geert Christenhusz werd een meerstemmig lied geoefend dat tijdens de reünie ten gehore zal worden gebracht. Klik op de link naar het filmpje om de vorderingen volgen. https://plus.google.com/101734300282200907341/posts/Pt3Saya1ZfG

Parkeren tijdens de reünie

 

Tijdens de reünie zijn de Lyceumstraat en Titus Brandsmastraat afgesloten voor autoverkeer. Reünisten op de fiets kunnen hun rijwiel parkeren in de tuin voor de hoofdingang van de school aan de Lyceumstraat.

Veel bedrijven aan de Eektestraat en Industriestraat hebben hun parkeerterrein deze zaterdag te beschikking gesteld. De grootste parkeerplaats dicht bij de school op het terrein van Webprint (Beijer) aan de Textielstraat zal om 22.00 uur worden afgesloten. Auto's die daar geparkeerd staan moeten dus voor die tijd weer weg zijn.

Oude schoolbandjes treden op

Tijdens de reünie komen oude schoolbandjes weer bij elkaar. Vijf bandjes treden in hun oude samenstelling weer een keer op, speciaal voor de reünie!

Dit zijn:

-The Kangaroos

-Meltdown

-The Moon/ Devils Fire

-Toon oude Bos

-Carmel Band

Kom dus op tijd naar de reünie om ze allemaal te horen spelen!

 

Foto´s

Die ene foto...willen wij graag hebben
Niets brengt zoveel meer herinneringen boven als een foto. Duik dus even die kast in, scan een leuke foto in (of maak er een foto van) en mail hem aan ons of post hem op Facebook! Met alle foto's komen we tot een prachtige collage van 90 jaar Carmel!

Nieuwsbrief 23 augustus 2013

Beste reünist,

Over precies een maand is de grote Carmelreünie: zaterdag 21 september. En dus tijd voor een nieuwsbrief.

Deelnemerslijst
Vandaag hebben we de lijst met aanmeldingen online gezet. We zitten al op 1000 aanmeldingen! Als je je al hebt aangemeld, kijk dan gauw op de lijst wie er nog meer uit jouw jaargang komen. Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan voor zaterdag 14 september! Dan weet je zeker dat je op tijd je bevestiging zult ontvangen.

Meer zielen, meer vreugd
Je mist ongetwijfeld nog klasgenoten op de lijst met aanmeldingen. Dat is niet zo vreemd, want we hebben van veel reünisten gehoord dat ze erbij zullen zijn, maar zich nog even moeten aanmelden. Wie mis je nog op de lijst? Mail, bel, tweet, sms of stuur jouw klasgenoot een whatsapp bericht om te laten weten dat jij bij de reünie bent. Geen contact meer? Ga eens op zoek op Facebook of Linkedin en laat de voorpret beginnen!

Die ene foto...willen wij graag hebben
Niets brengt zoveel meer herinneringen boven als een foto. Duik dus even die kast in, scan een leuke foto in (of maak er een foto van) en mail hem aan ons of post hem op Facebook! Met alle foto's komen we tot een prachtige collage van 90 jaar Carmel!

Boek 'Tumult op een brave school'
Speciaal voor de reünie wordt een boek samengesteld over de roerige jaren op het Carmel. Voorinschrijvers ontvangen korting op de prijs. Mail naar info@boekwinkelheinink.nl voor de voorinschrijving.

Meer informatie
Voor de deelnemerslijst en meer informatie over de reünie kijk op www.carmelreunie.nl. Daar vind je bijvoorbeeld ook informatie over een koor dat speciaal wordt samengesteld voor de reünie.


Graag zien we je op 21 september 2013!
met vriendelijke groet,
de reüniecommissie

 

Tubantia: 1000e aanmelding

Toch mooi: vanochtend nog een bericht over de 1000e aanmelding en inmiddels staat de teller alweer op 1172 (maandagavond 23 uur).

Het gaat dus de goede kant op, maar een reünie is pas echt geslaagd als er zoveel mogelijk oud-klasgenoten aanwezig zijn! Struin dat internet af en blader door de oude telefoonboeken (anoloog of digitaal) op zoek naar de contacten van vroeger!

 

Ken jij je oude schoolliefde nog?

'˜Tumult op een brave school'

Ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van het Carmel Lyceum verschijnt in september dit jaar bij boekwinkel/uitgeverij Heinink het boek 'Tumult op een brave school' over een roerige periode op deze ooit door paters in pij gedomineerde school. Oud-leerling Ben Siemerink (bijgestaan door o.a. Felix Nijland en Alphons Weierink) beschrijft hoe de studentenrevolte, die in mei 1968 in Parijs begon en vervolgens heel Europa overspoelt, een paar jaar later aan de Lyceumstraat in Oldenzaal na ijlt.

Teken nu al in op het boek!
Het boek ‘Tumult op een brave school’ zal tijdens de reünie op zaterdag 21 september officieel worden gepresenteerd. Daarna is het voor € 17,50 verkrijgbaar bij Boekwinkel Heinink in Oldenzaal, Denekamp en Tubbergen. Voor wie nu al intekent op het boek, is het tijdens de reünie op 21 september voor € 14,95 beschikbaar. Mail naar info@boekwinkelheinink.nl voor de intekenlijst.

Kijk ook op www.carmelreunie.nl/extra.html!

Schoolkoor bijeen voor lied 'Carmel 90'

Speciaal voor de reünie is het lied 'Carmel 90' geschreven. Leerlingen die voor 1980 op het Carmel hebben gezeten, worden uitgenodigd om aan te sluiten bij het oude schoolkoor! Repetitie is zondag 15 september, vanaf 14 uur in Oldenzaal.

Bekijk alle details en de bladmuziek op www.carmelreunie.nl/extra.html

Olympisch zwemster Moniek Nijhuis is erbij!

Geslaagden gefeliciteerd!

Sinds afgelopen donderdag heeft het Carmel er weer vele oud-leerlingen bij. De reüniecommissie feliciteert alle geslaagden!

Zet zaterdag 21 september alvast in je nieuwe agenda, want ook jullie kersverse reünisten mogen op de grote reünie niet ontbreken!

Talent op het Carmel

Ook zulke goede herinneringen aan talentenjachten en culturele avonden? Tijdens de reünie treden oude schoolbandjes weer op!

Nog maar 4 maanden!

Nog maar 4 maanden tot de reünie, en we gaan snel richting 500 aanmeldingen! Schrijf je snel in via http://www.carmelreunie.nl/inschrijven.html.

Oproep van Rob ter Voert

herinnering aan vroeger: de 2e klas

Inschrijving geopend!

Het is vanaf nu mogelijk om online in te schrijven voor de reunië. Na de inschrijving ontvangt u een e-mail met daarin een link om het inschrijfgeld te betalen via iDeal.

Boek roerige jaren op 't Carmel

Ter gelegenheid van de reunie en het 90-jarig jubileum verschijnt er een boek over het Twents Carmellyceum. Hierbij zal de roerige periode in de periode 1965-1980 extra aandacht krijgen. 

Oud leerling Ben Siemerink zal het boek dat wordt uitgegeven door boekhandel Heinink samenstellen. Hij wordt daarbij geassisteerd door leden van de reuniecommissie.

Foto's en anekdotes uit de periode 1965-1980 zijn zeer welkom. Dit materiaal kan voorzien van naam, adres en telefoonnummer worden ingeleverd bij de boekwinkels van Heinink in Oldenzaal, Denekamp en Tubbergen. Of digitaal bij de auteur Ben Siemerink: bentekst@t-online.de

Op de foto uit 1979: Het cafe tegenover de school van waaruit die avond de bezetting door eindexamenleerlingen werd voorbereid.        Foto: Carlo ter Ellen

Oproep van Ben Elferink

Big-bandleden opgelet

Tijdens de reünie zal er een optreden zijn van diverse TCL/TCC-bigband formaties. Heb je bij de bigband van Tineke Steenbeeke gezeten, meld je dan hier aan.

Laat ons weten welk instrument je speelt/hebt gespeeld en in welke periode. We zijn natuurlijk ook benieuwd wat je favoriete bigband nummer is, zodat Tineke dit in de voorbereiding kan gebruiken.

Oproep van Wil van Dorst

Oude schoolbandjes gezocht!

De reüniecommissie is op dit moment bezig om een lijst van oude schoolbandjes op te stellen. Heb jij in een schoolbandje gezeten? Laat het weten door ons een mail te sturen.

We zijn natuurlijk benieuwd naar de samenstelling van jullie band, de bandleden en de jaren waarin jullie bij elkaar waren. Foto's zijn ook zeer welkom!

Lijkt het jullie leuk om op te treden tijdens de reünie? Geef dat dan ook aan ons door en klik hier voor de mail!